Sünnet Düğünü Organizasyonu


Hemen hemen her toplumun kendilerine göre gelenek ve görenekleri vardır. Bundan ötürü her toplumda gelenek ve görenek kapsamında aktiviteler yapılır. Yurdumuzda da tarihi yıllar öncesine kadar dayanan geleneklerden bir tanesi de sünnettir. Bu sünnet geleneği erkek çocuklarına has uygulanan bir gelenek türüdür. Aileler erkek evlatları belli bir olgunluğa eriştiğinde dinimizin emrettiği doğrultuda sünnet ettirirler. Bununla beraber o günü tıpkı doğum günlerinde olduğu gibi farklı konsept sünnet organizasyonları ile taçlandırırlar.

Sünnet Organizasyonu Ne Zaman Olmalı?

Çocuklarınız için düzenlemiş olduğunuz sünnet düğünü organizasyonu  çocuğunuzun sünnetinden yaklaşık 1 hafta kadar süre sonra olmalıdır. Hem böylelikle bu süre zarfında sünnet yaraları iyileşir hem siz  hem de minikleriniz bu organizasyon sayesinde doyasıya eğlenir. Bundan dolayı genellikle sünnet operasyonu yapıldıktan birkaç gün sonra akraba ziyareti yapılarak çocuklara büyüklerin eli öptürülmüş olur bu vesiyleyle de eşe dosta sünnet düğün organizasyonu davetiyesi dağıtılır.

Sünnet Düğünü Organizasyonu Nasıl Olmalıdır?

İlk atılması gereken adım sünnet düğünü organizasyonu yapılacak mekanı seçmektir. Mekan seçimi yapıldıktan sonra sahne düzeni ayarlanır, davetli sandalyeleri süslenir, masaların süsleri ayarlanır ve sünnet çocuğunun oturacağı köşe isteğe bağlı olarak dizayn edilir.

Bu adımlar tamamlandıktan sonra sıra sünnet çocuğunun kıyafet seçimine gelir. Sünnet çocuğunuza sünnet törenine uyum sağlayacak sünnet kıyafetleri büyük bir hassasiyet ile seçilir ve organizasyonda bulunacak eş, dost, akrabada sünnet düğününe uyacak kıyafet seçimleri ile bu törende bulunurlar. Organizasyonda isteğe bağlı palyaçolarda çocuklara eşlik edebilir. Böylelikle çocuklar resmi havadan sıkılmış duruma gelmezler.

Son basamak ise davetiye bastırıp eğer isteniliyorsa bir mevlit düzenlemektir. Mevlit sayesinde dinin gereği yerine getirilmiş olur, daha sonrasında gönül rahatlığı ile eğlence kısmına geçilir. Tüm bu yapılan işlemlerden sonra sünnet düğünü organizasyonu davetiyede belirtilmiş olan saatte başlar ve aynı şekilde davetiyede belirtilen saatte sonlanır. Bu eğlence süresi ne çok uzun olmalı ne de çok kısa olmalıdır. Ortalama olarak 3-4 saat kadar ancak sürecek sünnet düğünü organizasyonu en ideal organizasyonlar arasında yerini almaktadır.

Sünnet Düğünü Organizasyonuyla Alakalı Hizmetimiz ve Detayları

Sünnet düğünü organizasyonu düzenlemesi yapılırken çok dikkat edilmesi gereken birçok ekipmana ve detaylara ihtiyaç duyulur. Bizlerde bunun farkındalığı ile daha hassas davranıp bu şekilde hareket ederek sizlere kaliteli hizmet sunup, aynı zamanda hem size, hem çocuklarınıza hem de davetlilerinize eğlenceli dakikalar yaşatmak isteriz. Bu yüzden tereddüt de kalmadan gönül rahatlığı ile firmamızı tercih edebilirsiniz.

 

Formun Üstü

Formun Altı

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ombre Saç Bakımı Nasıl Olmalı

Ombreli Kısa Saç Modelleri

Ombre Renkleri