Ombre Renkleri

Ombre Saç Modelleri

Son yıllarda büyük bir yükselişe geçen ombre saç modelleri, farklı renklerde ve farklı stillerdeki saçlarda ayrıcalıklı bir görünüm oluşturuyor. Saçların kendi tonlarını 2-3 ton açarak ve saç uçlarında yoğunlaştırarak uygulanan ombre stili, dünyaca ünlü model ve aktrislerin de beğeniyle kullanımıyla her geçen gün daha fazla kadın tarafından tercih ediliyor.

Sarı saç tonlarında ombre: Kısa ve orta saç modelleriyle de mükemmel bir uyum sağlayan bu tür modeller, özelikle açık bir tene sahip kadınlarda daha fazla yakışıyor. Kumral kadınların da sıkça tercih ettiği bu model, karamel tonlardaki saçlara süt köpüğü renginden sarıya doğu mükemmel bir geçiş sağlanarak kullanıma hazır hale getiriliyor.

Gri ve beyaz ombre saç modeli: Oldukça marjinal ve özgün bir model olarak ortaya çıkan gri ve beyaz ombre modeli, dünyada birçok ünlü model tarafından kullanılıyor. Son yılarda giderek trend olan bu tür saç modelleri, 2019 yılında da yaygın şekilde kullanılarak kadınların en fazla tercih ettiği saç modelleri arasında yer alıyor. Her ne kadar gri renkler ağırlıklı olsa da, siyah üzerine gri ve beyaz renk uygulamaları da büyük ilgi görüyor.

Kestane saç ombre modeli: Saçlarında sert geçişlerle renk kullanımı seven ve doğal görünümü tercih eden kadınların beğenerek kullandığı bir modeldir. Kestane renklerde oldukça açık bir ombre uygulamasıdır. Sert geçişlerde genellikle dibi gelmiş ancak uzamaya bırakılmış saç görüntüsü oluşmaktadır. Bu sebeple kestane rengi saçlara uygulanacak olan ombre doğru şekilde yapılmalıdır.

Koyu kumral küllü ombre saç rengi modeli: Özellikle uzun saç seven kadınların tercih ettiği stilde, saç uzunluğu kadar yoğunluğu da önemlidir. Saçın ön kısımlarından uçlara kadar inecek olan sütlü kalhve geçişleri, saçların ön taraflarında bırakılacak buklelerle çok daha fazla gösterişe sahip olacaktır. Saçlarda sütlü kahve tonu doğru ve yakışan bir renktir ve kadının zarafetine önemli ölçüde görsel katkı sağlar.

Kestane rengi saçlara ombre saç modeli: Kestane saç rengi kullanmayı seven kadınlar için uygulanabilir değişik ombre geçişleri bulunmaktadır. Özellikle kızıl renk ve kestane saç renklerine sahip kadınlar için ideal bir modeldir. Uçlara doğru rengini belli eden kızıl tonlar, kadının daha gizemli ve gösterişli olmasına katkı sağlar.

Sarı siyah saç ombre modeli: Sarı ve siyah rengin uyumluluğu uzun saç modellerinde daha çok ortaya çıkarak daha çekici bir görünüm elde edilebilmesine olanak sağlıyor. Bu sebeple uzun saçlı kadınlar açısından ombre saçlar vazgeçilmez olabiliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ombre Saç Bakımı Nasıl Olmalı

Ombreli Kısa Saç Modelleri