Konazol Şampuan

konazol şampuan
Sağlıklı bir saç derisinde cilt hücresi düzenli olarak ölür ve yerini yeni hücreler alır. Bu prosedür neredeyse bir ay sürer. Kepekli saç derisinde hücreler ölmeden önce alınır.

Uzmanların çoğu, kafa derisinde belirli bir küçük mantarın bol miktarda bulunmasının kepeğin temel nedeni olduğunu düşünüyor. Mantar her zaman oradadır, ancak bazı insanlarda bol miktarda toplanır ve soyulmaya başlar. Bu, diyet, gıda alerjileri veya stres gibi çeşitli içsel veya kalıtsal sorunlardan kaynaklanabilir. Sıklıkla daha fazla dış koşuldan kaynaklanır. Kullandığımız saç ürünlerinin çoğu saç derisini ve saçı kurutan kimyasallara sahiptir. Bu noktada tüm kepek sorunlarınızı ortadan kaldıracak konazol şampuan denemenizi öneririm. Isıtmalı şekillendirme aksesuarları da sağlıksız saç derisine yol açabilir. Kuru iç hava ve soğuk hava bile kuruluğun arkasındaki sebep olabilir.

Birkaç kişi için kepek, küçük kaşıntı ve soyulma ile sadece bir baş belasıdır. Yine de diğerleri için daha şiddetli olabilir. Pullu büyük yağlı lekeler oluşabilir. Çok kaşıntılı olma eğilimindedirler. Kaşıma daha fazla soruna ve enfeksiyona yol açabilir. Bazen kabuklar bir araya gelerek gri veya beyaz pullar oluşturur. Kepek, sakallarda veya kaşlarda da mevcut olabilir. Daha ciddi kepek genellikle seboreik dermatit olarak adlandırılır ve hemen hemen her an mevcuttur.

Kepeği kontrol etmenin en iyi yolu kafa derisindeki Ph seviyelerini ve yağı dengelemektir. Bu, saç köklerini açmak ve derinlemesine temizlemek için özel bitki karışımları kullanan hassas bitkisel şampuanla yapılır. Kimyasal ürünler geçici olarak işe yarayabilir, ancak uzun süre kullanıldığında kafa derisini daha fazla kurutmaya meyillidir. Saç derisindeki yağ miktarını kontrol eden sebum bezlerini düzenleyerek çalışan doğal bir bileşen olan yeni bir çinko türü var. Kepekten muzdarip olmak, kafa derinizin iyi durumda olmadığı anlamına gelir ve kepekle ilişkili soyulmaları ve kaşıntıyı ortadan kaldırmak için bunun değiştirilmesi gerekir.

En iyi kepek şampuanları , kiri temizler ve ayrıca saç kökünü kurutmadan veya saçın kendisine zarar vermeden saç kökünü derinlemesine temizler.

Hemen hemen herkes saçı temiz ve güzel tutmak için şampuanlar. Muhtemelen saçınızı düzenli olarak temizlemek için kullanmayı sevdiğiniz en sevdiğiniz şampuanınız vardır.

Doğal baharatlarla bitkisel bir şampuan kullanmıyorsanız, saç uzamasına yardımcı olan bir şeyi kaçırıyor olabilirsiniz. Nedeni oldukça basit.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ombre Saç Bakımı Nasıl Olmalı

Ombreli Kısa Saç Modelleri

Ombre Renkleri