Pratik Saç Modelleri

Pratik Okul Saçı Modelleri

Pratik saç modelleri özellikle genç kızlar için çok önemli bir yere sahiptir. Sabahın erken saatlerinde kalkıp okula yetişmek isteyenler için basit okul saç modelleri hayat kurtarıcı olacaktır. Gün içinde saçlarınıza zaman ayıracak vaktiniz olmadığı zamanlarda tercih edebileceğiniz okul saç modellerinden bazıları şunlardır:

 Yarım Topuz

 Kolay okul saç modelleri arasında yer alan yarım topuz dönemin en popüler modellerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu modeli yapmak için saçınızın orta kısmında arka tarafa doğru bir tutam alıp, toka ile bağlayın.  At kuyruğu şeklinde yaptığınız saçınızın ön kısmını biraz kabartın ve kuyruk kısmına biraz sprey sıkın ve saçınız daire şeklinde tokanızın kenarlarına dolayın tel toka ile saçınızı sabitleyin   işte bu kadar basit.

  Yarım Örgü Saç Modeli

  Yarım topuz modeli sıktı diyenler için de okul saç modelleri olarak yarım örgü saç modellerini tavsiye ediyoruz.  İster taç isterseniz de düz olarak beş dakikada hazırlayabileceksiniz.

 Pratik Maşa Saç Modelleri

 Pratik maşa modelleri okul saç modelleri arasında en havalı seçim olacaktır. Özellikle maşa dalgası olmazsa olmazım diyenlerin 5 dakikada uygulayabileceği pratik maşa saç modeli için at kuyruğu yaptığınız saçlarınızı ikiye ayırarak maşalayın d daha sonra ise saçınızı açarak i tarayıp dalgalarını açın biraz saç spreyi sıkarak çabuk bozulmasını engelleyebilirsiniz.  Eğer saç yapınız kolay kolay bozulmuyorsa da bu saç modelini akşamdan bile yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ombreli Kısa Saç Modelleri

Ombre Saç Bakımı Nasıl Olmalı

Ombre Renkleri